Later … wil ik het verkopen

Is rekenen jouw sterke kant en hou je ervan met cijfers en geld te werken? Vind je het leuk om mensen te adviseren of schuilt er een ondernemer in jou? Duidelijk verhaal: het profiel Economie & Ondernemen (e&o) past bij jou!

Economie & Ondernemen is een breed profiel, waar je veel dingen leert waar je iets aan hebt in het bedrijfsleven. Hier gaat het over het verkopen van producten en verder alles wat te maken heeft met het opstarten en runnen van je eigen (online)winkel of bedrijf. Heb je een commerciële instelling en ben je klant- en servicegericht? Dan is dit jóuw profiel.

Nét echt

Je leert omgaan met mensen, producten, cijfers en geld. De administratie heeft voor jou geen geheimen, net als inkoop en voorraadbeheer. Tijdens de lessen bootsen we praktijksituaties na en werk je veel met de computer. Je leert ook hoe je een webshop bouwt en hoe een boekhoudprogramma werkt. Voor dit profiel is economie het profielgebonden vak; daarnaast kies je uit wiskunde of een moderne vreemde taal. Ben jij dus ondernemer, adviseur én verkoper, dan is dit profiel de beste keuze!

Alyssa

‘Ik weet nu hoe belangrijke programma’s als Word en Excel werken. Kan ik later goed gebruiken voor de boekhouding’