Ga jij bij ons de toekomst aan?

Webdesigner, meubelmaker, loodgieter, kapper, elektricien  … Wat je later ook wilt worden, je krijgt hoe dan ook met nieuwe techniek en technologie te maken. Wel zo handig als je daar dan al vertrouwd mee bent. Het Zuiderpark College helpt jou daarbij. Je krijgt les in een van de mooiste en modernste schoolgebouwen van Rotterdam. Licht, ruim en voorzien van de allernieuwste technologieën. Zodat jij straks helemaal klaar bent voor later.

“ik vind het gaaf dat je op deze school zoveel richtingen kan kiezen voor techniek”

noah, 2e jaars leerling
Jouw unieke skills

Onze school heeft niet alleen het nieuwste van het nieuwste, het is ook een fijne plek. Een plek waar je mag zijn wie je bent en waar je je thuis voelt. Wij hebben aandacht voor jou en helpen jou te ontdekken waar je goed in bent. Daarom hebben wij Skills: een talentenprogramma waar je uit kunt kiezen. Denk aan Sport+, Robotica, ICT, Fashion en nog veel meer.

Kom maar op met later

Weet jij nu al wat je later wilt worden? In de tweede klas kies je een profiel dat bij jouw keuze moet passen. Bij ons kun je kiezen uit vier profielen en daar helpen we jou natuurlijk bij. Door op bezoek te gaan bij bedrijven en vakmensen in de praktijk bijvoorbeeld. Vanaf het derde leerjaar passen alle  lessen die je volgt bij jouw profiel. Ook ga je stage lopen bij een bedrijf dat op jouw profiel aansluit. Bij ons zit je niet alleen met je neus in de boeken. Kom maar op met die toekomst!