Samen werken aan jóuw toekomst

Werken aan je toekomst doe je bij Het Zuiderpark College niet in je eentje. Wij willen jou een veilige leeromgeving bieden met onderwijs dat bij jou past. Jouw talenten, daar geloven we in. En we doen er alles aan om deze verder te ontwikkelen. Samen met jou.

De mentor is er voor jóu

Om het fijn op school te hebben, moet je je er thuis voelen. Daarom heeft elke leerling een mentor. Dat is een docent aan wie je van alles kunt vragen over school en huiswerk. Maar je mentor is er ook op momenten dat je wilt praten over dingen waar je zelf even niet uitkomt. Behalve bij je mentor kun je ook terecht bij leerlingbegeleiders. Dat zijn docenten die voor de klas staan én leerlingen en hun ouders begeleiden.

Huiswerk? Maak het lekker op school!

Elke dag huiswerk … daar moet je best even aan wennen. In de brugklas als alles nieuw is, maar ook later heb je daar soms hulp bij nodig. Daarom hebben wij geregeld dat je onder begeleiding op school je huiswerk kunt maken. Ben je niet zo goed in taal of rekenen? Of leer je makkelijker in kleine groepen? Dan bieden wij leerwegondersteunend onderwijs (lwoo). Want met wat extra hulp lukt het jou ook je vmbo-diploma te halen.

Toekomstig talent

Denk niet dat je nergens goed in bent, want iedereen heeft talenten. Jij dus ook. Op Het Zuiderpark College ga jij jouw talenten ontdekken en ontwikkelen. Dat gebeurt tijdens de eerste twee leerjaren in ons talentenprogramma Skills. Kies jij bijvoorbeeld voor Sport+, masterchef, robotica, fashion of fotografie?