VOOR LEERLINGEN

Het Zuiderpark College biedt jou een opleiding met veel aandacht voor de praktijk. Tijdens je tijd bij ons op school helpen we je te ontdekken wie je bent, wat je wilt worden, wat je belangrijk vindt en wat je talenten zijn. Dit doen we door een goede aansluiting te zijn op het basisonderwijs en door je voor te bereiden op het vervolgonderwijs. We bieden jou lessen die er toe doen en zorgen ervoor dat jij je talenten verder kunt ontwikkelen.

In de onderbouw ‘proef’ je van allerlei beroepen, zodat je hierna een goede keuze kunt maken. Na het tweede jaar kies je namelijk een profiel waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Vanaf het derde jaar krijg je vervolgens veel lessen die met jouw toekomstige beroep te maken hebben.

Het belangrijkste binnen onze school is dat we veel aandacht voor je hebben. Op het Zuiderpark College kennen we iedereen bij naam en luisteren we goed naar wat je te zeggen hebt. We vinden het belangrijk dat je goed omgaat met de andere leerlingen en je thuis voelt op onze school. We bieden je extra begeleiding als dat (tijdelijk) nodig is en doen er alles om ervoor te zorgen dat jij je goed kunt ontwikkelen.

We hebben oog voor jou!

Klik hier voor de brochure: