Welkom op het Zuiderpark College!

Wat wij als school het allerbelangrijkste vinden? Dat jij je er thuis voelt. We ontdekken samen met jou wie je bent, wat je talenten zijn en wat je wilt worden.

We bereiden ons samen met jou voor op het vervolgonderwijs en je beroepskeuze. Je kunt bij ons een keuze maken uit maar liefst 5 profielen. Welke profiel past het beste bij jou? Zorg & Welzijn, Economie & Ondernemen, Wonen & Interieur, Produceren, Installeren & Energie of Mobiliteit & Transport?  In onze brochure vind je meer informatie over de profielen en kun je kijken wat het beste bij jou en je interesses past.

Wat je vast ook nog wilt weten: onze school heeft ongeveer 750 leerlingen, is gevestigd in Rotterdam Zuid en bijna al onze leerlingen komen uit de directe omgeving van de school.

Als je voor het Zuiderpark College kiest, kies je voor een school die het beste uit iedere leerling wil halen. Een school die jou voorbereidt op de toekomst en samen met jou ontdekt hoe die er voor jou uit kan zien. We zorgen ervoor dat je trots kunt zijn op jouw prestaties en bij het verlaten van onze school klaar bent voor een nieuwe stap in je ontwikkeling.

Natuurlijk krijg je pas echt een goed beeld van onze school als je er zelf bent geweest. Als je hebt rondgelopen in ons moderne schoolgebouw,  voor het eerst in de kantine bent geweest en onze leraren en leerlingen voor het eerst hebt ontmoet. Daarom nodigen we jou en je ouders en/of verzorgers van harte uit op onze open dag op woensdag 22 januari a.s.

We kijken er naar uit je binnenkort te ontmoeten!

Klik hier voor de brochure: