SmarTTech: techniek van de toekomst

Heb of krijg je een advies voor de Gemengde Leerweg (GL) of de Theoretische Leerweg (TL)? Dan start je meteen in het eerste leerjaar al met SmarTTech! Daar maken we je helemaal vertrouwd met de technologie van de 21e eeuw. En leggen we een basis voor de banen van de toekomst.

Nieuwe wereld

Bereid je alvast voor op een nieuwe wereld met de nieuwste snufjes op ICT-gebied. Een wereld die begint in een prachtig lokaal, waar je op een heel andere manier les krijgt dan je gewend bent. De les begint samenwerkingsopdrachten bij de Smartwall, waarna je met een groepje aan de slag gaat. Met elkaar werk je bijvoorbeeld met robots, drones, Virtual Reality (VR). Ook leer je filmpjes maken en vloggen. Je maakt kennis met alles wat met technologie te maken heeft in de techniek, economie en de zorg. Hoe pas je slimme technologieën toe met programmeren en hoe werk je met handige apps? Met SmarTTech kom je erachter!

Banen van de toekomst

In de SmarTTech-opleiding leer je veel dingen die je later heel goed kunt gebruiken. Samenwerken bijvoorbeeld, maar ook creatief en oplossingsgericht werken. Je leert ook creatief en probleemoplossend te denken. Samen met je klasgenoten verzin en ontwikkel je slimme technische producten en diensten. In alle lessen verbeter je je digitale vaardigheden en leer je omgaan met de gevaren hiervan. Zo werk je ook aan je eigen mediawijsheid. Daarna ben je klaar voor een vervolgstudie of een baan van de toekomst!